2022-04-23 07:49:25• hírek • hirado.hu

Milliós kincset ásott ki gazdájának az aranyásó kölyökkutya

Nagy boldogságot okozott újdonsült családjának egy kiskutya Angliában, miután az első sétáltatása alkalmával értékes aranypénzeket ásott ki a földből. Később kiderült, hogy az érmék összértéke meghaladta a hatezer fontot - tájékoztat a hirado.hu.

Ollie, a kis olasz vízikutya még csak egy hónapja tartozott a Clark család kötelékébe, de már az első sétáltatáskor bebizonyította, hogy nem véletlenül tartják a fajtáját az egyik legjobb keresőkutyának – írta a Mirror.


Gazdája, az 51 éves blackpooli Adam Clark nagyon meglepődött, amikor Ollie 15 darab aranyérmét kapart ki a család birtoka melletti mezőn. Clark elvitte az érméket az ország egyik vezető aranykereskedőjéhez, aki megállapította, hogy azok nagy valószínűséggel a tizenkilencedik századból származnak, értékük pedig a hatezer fontot is meghaladja.


Körülbelül tíz perce sétálhattunk, amikor Ollie hirtelen megállt és őrülten ásni kezdett a talajban. Nagyon meglepett, kíváncsi voltam, mi izgathatta fel annyira. Nem sokkal később már egy marék aranypénzt fedeztem fel a mélyedésben” – emlékezett vissza Clark. A család nagyon örül a kincsből származó bevételnek, de úgy gondolja, hogy a valódi „nyeremény” a kincskereső Ollie.


„Már az érkezésekor éreztük, hogy van benne valami különleges. A lányunk, Alicia majd kicsattant az örömtől, amikor magához ölelte. Hihetetlen, de van egy aranyvadászunk, és már alig várjuk, hogy újra sétálni vigyük” – mondta Clark.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: